Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Nyt moderne landbrug i Korea
2-plan stald til 450 søer

24 Juni 2020

Vores kunde SDS landbrug har valgt at investere i et faresti system til løsgående søer. Landmandens idé bag konceptet er at gøre hans grisestald miljøvenlig og moderne. Desuden er det vigtigt, at naboer føler sig godt tilpas i nærheden af grisestalden.

Etablering af denne grisestald er et stort skridt hen imod en endnu mere avanceret griseindustri i Korea. Landmanden var selv dybt involveret i opførelsen og designet af gården og havde til formål at skabe den mest moderne svinefarm i landet.

2-plans gården er til 450 søer, og til dette projekt leverede vi Welsafe farestier til løsgående søer, JUMB-O-FINE løbeboks og FunkiFlex til smågrise sammen med Flexcover.

Desuden leverede vi MultiControllere til tørfodring, siloer med belastningscelle til kontrol af foderforbrug, SmartLink-system til pc og mobil kontrol samt Linak frigørelsessystem.

Tak for at du valgte os! Vi ønsker dig alle de bedste resultater med din nye grisestald!


Byggeriet på 1,30 min:
Byggeriet på 1,30 min:
Installation af siloer:
Installation af siloer: