Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Nyt stærkt dansk samarbejde vil skabe internationalt samlingspunkt i Herning

September 2017

18 danske producenter har valgt at tænke ud af boksen og går nye veje med etableringen af Danish Pig Academy.

Et nyt og spændende internationalt samlingssted for svineproducenter har set dagens lys. Her er der mulighed for at opleve det bedste af dansk teknologi samlet på et sted. Et fælles showroom i Herning danner rammen om det nye samarbejde. Men Danish Pig Academy er meget mere end blot et fælles udstillingsvindue! Danish Pig Academy vil løbende være vært for en række arrangementer, hvor der er mulighed for at blive inspireret og opdateret inden for den nyeste udvikling i svinebranchen.

”Udviklingen i branchen har længe gået i retning af, at svineproducenterne bliver færre men større. Det stiller nye krav til os som producenter. Derfor er det bl.a. nødvendigt at samarbejde og give rådgivning på højt fagligt niveau. Det er disse krav vi forsøger at imødekomme med etableringen af Danish Pig Academy.” udtaler Torben Olesen formand for Danish Pig Academy og fortsætter:

”Vi vil skabe et samlingspunkt for både internationale- og danske svineproducenter samt andre interesserede personer, grupper, institutioner og organisationer inden for svinebranchen. Vi ønsker, at vores besøgende skal opleve en merværdi ved at slå vejen forbi vores showroom, hvor de får en opfattelse af, hvad danske producenter har at byde på - under et tag!”

Hos Danish Pig Academy kan der afholdes møder og arrangementer i spændende og inspirerende omgivelser med mulighed for overnatning i nyt renoveret gæstehus Se mere om Danish Pig Academywww.danishpigacademy.com

Danish Pig Academy har til huse på kirkevænget 5, 7400 Herning, tlf. 96 26 92 00. Såfremt du har spørgsmål til Danish Pig Academy er du velkommen til at kontakte, Formand Torben Olesen på 30825915.