Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Smart farm med Funki MultiController
Online foderstyring med Funki MultiController

Staldinventar til søer

Vi er glade for at dele vores seneste spændende projekt hos Carsten Christiansen. Han har netop gennemført en renovering af sin grisestald.

I samarbejde med vores forhandler Vanggaard Staldmontage ApS, har vi leveret topmoderne inventar til løsgående søer i løbe- og drægtighedsafdeling.

Dette inkluderer vores populære æde-/hvilebokse, samt stier med skuldreskillerum. Det giver søerne frihed til at bevæge sig frit og naturligt, og samtidig minimere rang-kampe blandt søerne.

Carsten har også valgt traditionelle Funki farestier som sikrer et trygt og sikkert miljø for søer og pattegrise.

Vil du opgradere din farm?

Kontakt os på acofunki@acofunki.dk eller på 97 11 96 00.

Udover inventarløsninger, har vi leveret tørfodringsanlæg som nemt og bekvemt kan styres via Funki MultiConroller. Systemet regulerer, styrer og overvåger vigtige systemer i grisestalden og giver total kontrol over fodringsprocesser.

Med MultiControlleren kan Carsten nu overvåge og styre fodringen af sine grise i realtid. Systemet giver værdifuld dataindsigt tilgængelig på mobiltelefonen.

Det betyder, at Carsten kan spore sine grises fodringsmønstre, forbrugshastigheder og identificere eventuelle uregelmæssigheder. Denne datadrevne tilgang gav ham en dybere forståelse af sin grisebesætning, hvilket gav ham mulighed for at træffe informerede beslutninger for deres velvære.

Fjerntilgængelighed er en af de vigtigste fordele ved Funki MultiController. Uanset om en landmand er i stalden eller langt væk, er det nemt at justere foderindstillingerne via mobiltelefonen.

Se alle fordelene med Funki MultiController >>

Vi ønsker Carsten Christiansen succes med hans griseproduktion, og er glade for at have hjulpet ham med at skabe de bedst mulige rammer for hans dyr.