Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO FUNKI etablerer nyt firma i Kina

August 2018

Vi er stolte af at kunne meddele at ACO FUNKI etablerer nyt firma i Qingdao. Det nye firma “ACO FUNKI Animal husbandry equipment Trading (Qingdao) Co., Ltd” vil være en selvstændig forretningsenhed med sin egen administration og lagerfaciliteter samt showroom.

Det nye firma er grundlagt for at imødekomme stigende efterspørgsel på det kinesiske marked og sikre mere salg og hurtigere levering, især med fokus på full-line projekter.

ACO FUNKI har arbejdet på det kinesiske marked siden 2012. Vores salgskontor ligger i Shanghai og her vil vi fortsat være repræsenteret.

Med det nye selskab i Qingdao forventer vi at bidrage til en videreudvikling af den kinesiske svineproduktion på en bæredygtig måde og samtidigt bidrage til en højere effektivitet. Bag os har vi 85 års erfaring, nyeste teknologier og moderne design.

Det nye kinesiske selskab ledes af Jonas Jensen, der startede som direktør for det nye firma i august 2018. Jonas kommer fra Danmark og har stor erfaring indenfor svineproduktion.

Thomas Hauge
Director “ACO FUNKI Animal
Husbandry Technology Co. Ltd.”
Tel.: +86 139 5325 2170
Email: thauge@acofunki.cn
WeChat: thomashauge1983

www.acofunki.cn

ACO FUNKI Animal Husbandry equipment Trading (Qingdao) Co. Ltd.

No. 615 Huashan 2nd Road, Jimo District, Qingdao, Shandong Province (Guohui Textile Institute)

ACO Drainage Technology (Shanghai) Co., Ltd

Huajia Rd. 99, Buld.24, Huabin Industries, Songjiang, 201600 Shanghai