Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Om ACO Funki

ACO FUNKI A/S leverer staldinventar af høj kvalitet til griseproducenter verden over. Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til nye eller eksisterende gårde, herunder farestier, inventar til søer, orner, smågrise og slagtegrise, tør- og vådfodringssystemer, gulve, vandsystemer, komponenter og meget mere. Vi fokuserer på teknologier, der har til formål at reducere foderspild og give de bedst mulige forhold for dyrene.

ACO FUNKI i dag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina. Vi blev i 2004 en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern med 5.400 medarbejdere på verdensplan.

I 2014 har ACO FUNKI overtaget Egebjerg International A/S og det har resulteret i endnu stærkere produktprogram med 2 produktlinjer - FUNKI og EGEBJERG, der kan kombineres efter dine behov.

Vores vision er at gøre bæredygtig griseproduktion muligt med intelligente løsninger til landbruget.

Dette indebærer brug af intelligente løsninger til at optimere styringen af griseproduktionen og forbedre dyrenes velfærd. Dette kan omfatte indretning og automatisering af forskellige aspekter, såsom foder- og vandsystemer, temperatur, inventarløsninger og gødningshåndtering. Det ultimative mål er at forbedre bedriftens effektivitet og rentabilitet, samt sikre at grisene opdrættes med optimal dyrevelfærd.

Vores mission et at give dig og dine grise et bedre liv.

Vores mission sigter mod at forbedre arbejdsmiljøet og dyrevelfærden gennem teknologi og innovation. Gennem intelligente løsninger, vil vi forbedre livet for både landmænd og deres grise. Dette kræver de rette værktøjer og løsninger, så produktionen bliver mere effektivt og profitabelt, samt sikre at grisene vokser i et godt miljø.