Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Danish Design | German Quality | Global Experience

Den høj kvalitet af vores produkter kommer ikke af sig selv. Det er nødvendigt at kontrollere grundigt råmaterialerne, samt at udføre kvalitetskontrol i alle produktionsled.

Et team af højt kvalificerede specialister i Danmark arbejder konstant på udvikling og optimering af vores produkter, der efterfølgende produceres i forskellige dele af verden.

Som en del af den globale ACO-koncern, har vi mulighed for at fremstille vores produkter på ACOs egne produktionsfaciliteter i 15 forskellige lande, ofte endda tæt på slutbrugeren for at tilbyde den mest konkurrencedygtige pris.

Vores plastriste og polymerbetonkrybber produceres hovedsageligt i Tyskland. Produktionen af ​​rustfrit stålprodukter er etableret i Tjekkiet og i Ukraine fremstilles galvaniserede stålprodukter.

På vores fabrik i Herning, fremstiller vi rustfrie langtrug, den kendte CLEAN-O-FLEX U-profil og PowerLine kæden til tørfodringsanlæg. Det er også her vi samler foderautomater, inventar, trækstationer m.m.

I den moderne verdens globalisering er vi stolte over at kunne producere og levere produkter af høj kvalitet - overalt i verden.