Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Fodertransportsystem til grisestalde
Fra opbevaringssilo til foderkasser

Tørfodertransportsystemet fra ACO FUNKI er et pålideligt, fuldautomatisk system, der transporterer tørfoder fra opbevaringssiloer til foderkasser. Systemet kan transportere både mel- og pillefoder.

ACO Funki var den første på markedet, der udviklede og brugte PowerLine transportkæde til tørfodringssystemer for mere end 50 år siden. Siden da har ACO Funki taget en førende position på markedet for produktion af transportkæder. PowerLine er lavet af to typer hærdet stål. Tykkelsen af stålledene på Power Line er 6,5 mm, og stålet forstærkes ved plastoverfladen, hvilket udelukker løsgørelse af plastdelen på forbindelsen. PowerLine kvalitetstestes under produktionen på et transportør med en belastning på 1400 kg pr. Led.

Driftsprincippet
Foderet fra siloen leveres til optagerstationen. Fra optagerstationen transporteres foderet til fødelinjen ved hjælp af flexsneglen. Foderet bevæger sig langs fødelinjen, og sikres af en fødekæde, for eksempel PowerLine, der drives af en drivkapacitet med en højhastighedsmotor.

38 mm400 kg/time
50 mm700 kg/time
60 mm1.000 kg/time
76 mm2.000 kg/time
100 mm6.000 kg/time
160 mm21.000 kg/time

"COMPAC" Trækstation - Til transport af mel- og pillefoder.

Trækstationen er forsynet med et stort aluminiumstrækhjul, der sikrer en rolig og stabil drift med minimal slitage på plastbrikkerne. Trækstationens skrå bund bevirker, at denne er selvtømmende, hvorved ophobning af foder i maskinen er meget begrænset. Kabinettet er fremstillet i rustfrit stål i et kompakt design for optimal montage på mur eller direkte på gulv. Det medfølgende skueglas sikrer, at foderets fyldningsgrad i anlægget kan indstilles optimalt.

Optagerstation - Rustfri eller galvaniseret

Ø38 / 50 / 60 / 76 mm

Optagerstationen er hjertet fodersystemet, og er afgørende for pålideligheden af systemet og for levetiden af kæden. Optagerstationen styrer, hvor jævnt og hvor meget foder der doseres i foderdstrengen. ACO FUNKIs fodringssystem er også tilgængeligt til påfyldning med flex-snegl.

  • Max længde 120 m + samleboks
  • Kan placeres i hjørner
  • Stopkontakt til hvis der overfyldes
  • 1,5 kW motor | EP66 godkendt (vandtæt)
  • Samleboksen kan monteres, så den laver et 900 hjørne
TypeKapacitet*
Ø75970 kg
Ø901850 kg

* Kapaciteten kan variere afhængigt af længde, fodertype og bøjninger i systemet.