Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO FUNKI leverer inventar til 800 søer med slagtesvin

August 2017

Osumi-farm ligger i det sydlige Japan tæt på Kirishima vulkanen ved Kagoshima. Osumi-farm har 2000 søer med slagtesvin.

ACO FUNKI leverer inventaret til 800 søer med slagtesvin. Løbe- og drægtighedsstalden er allerede leveret, samt 2 smågrisestalde. Snart skal ACO FUNKI levere farestalde og slagtesvinestalde, samt endnu en smågrisestald til Osumi-farm.

Den nye smågrisestald har for nylig fået sine første beboere. Smågrisestier er indrettet med de glatte FunkiFlex-paneler lavet af 35 mm PVC. Kombineret med Flexcover og polymerbeton-varmerpladerne, giver dette et godt overblik over stalden og sikrer det hyggelige miljø for smågrisene. Til fodrings løsning har kunden valgt vores populære FunkiMat foderautomater. De er kendte på markedet for deres funktionalitet og holdbarhed.

Til løbe- og drægtighedsafdeling har ACO FUNKI leveret Jumbobokse. Løbebokse har de unikke DUO-baglåger som giver nem adgang til soen uden åbning af baglågen. I fronten har søerne adgang til polymerbeton-krybber. Foder er fordelt via VD2 foderkasser.

Osumi-farm separér alt gyllen så det bliver til kompost og vand, som kan ledes ud i naturen.