Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Danish Agriculture Association etablerer nyt showroom i Kina

20. september 2019

Danish Agriculture Associaton i samarbejde med ACO FUNKI etablerer et nyt showroom i Qingdao city, hvor flere af de velkendte Danske mærker bliver repræsenteret under ét nyt navn. I alt ni danske virksomheder er gået sammen om at møde kineserne på deres hjemmebane. Disse mærker er ACO FUNKI, Agrifarm, DanBred, Danish Pig Academy, GreenMaq (også kendt som Klimadan), Munters, Skov, Washpower og Unitron.

Det nye showroom viser professionelle løsninger til moderne svineproduktion. Det er et sted, hvor man kan finde den bedste teknologi og knowhow fra de førende danske virksomheder inden for svineproduktion.

Den officielle åbningsceremoni fandt sted fredag ​​den 20. september 2019. I løbet af dagen var der afholdt afholdt professionelle seminarer dedikeret til aktuelle emner såsom biosecurity, bæredygtigt landbrug og svinegenetik.

Med det nye selskab i Qingdao forventer vi at bidrage til en videreudvikling af den kinesiske svineproduktion på en bæredygtig måde og samtidigt bidrage til en højere effektivitet. Bag os har vi 85 års erfaring, nyeste teknologi og moderne design.

Adressen er: No 615, Huashan Second Road, Jimo District, Qingdao City, Kina.

Tag med på en 360° tour af vores showroom

Facebook Youku.com

"Idéen er at dele erfaring og knowhow indenfor svineproduktion, for at kunne opnå et bedre resultat," - siger Jonas M. Jensen, Managing Director hos ACO FUNKI China, under hans åbningstale, og fortsætter: "Udstillingen her i Jimo er en god måde at skaffe kontakter og information omkring en miljømæssig, bæredygtig, sporbarhed og effektiv svineproduktion.”

Torben Olesen, Formand for Danish Pig Academy, gav en kort introduktion af konceptet: “Danish Pig Academy hjælper svineproducenter med forskellige produkter og services. Vi giver dig en direkte forbindelse til firmaer hvor du kan snakke med eksperter for et hvert område. Nogle af Danish Pig Academy's medlemmer er også repræsenteret ved Danish Agriculture Association i Qingdao. Vi tror på at Danish Agriculture Association vil være broen mellem Danmark og Kina der vil gøre det muligt at udveksle knowhow og services.”


Under åbningsceremonien, bød specialister på professionelle seminarer dedikeret til emner såsom biosecurity, bæredygtigt landbrug og svinegenetik.

Inspirerende miljø, interkulturelle forretningsforbindelser og professionelle tjenester – er alt samlet på et sted, hos Danish Agriculture Association. Med disse ny faciliteter, forventer vi at bidrage til udviklingen af den kinesiske svineproduktion i en endnu mere bæredygtig og effektiv retning.

Alle er velkomne til at besøge vores showroom, der er placeret: No 615, Huashan Second Road, Jimo District, Qingdao City, China.


For yderlige spørgsmål kontakt venligst:

I Kina - Thomas Hauge | I Danmark - Rudi Hirsch Emtkjær