ACO FUNKI modtager Figan Excellence Prisen

06 March 2019

ACO FUNKI udstiller ved FIGAN i Zaragoza, Spanien mellem d. 19 og 22. Marts 2019. Vi vil gerne inviterer alle til vores stand F-H/3-8 IN HALL 8. Vi vil præsenterer vores nyeste teknologier, samt vores kendte produkter som Welsafe, en faresti til løsgående søer.

Vi er stolte af at annoncere at vi har modtaget FIGAN EXCELLENCE Prisen, der anerkender ledelse og innovation. Formålet med denne pris er at forbedre og finde nye forretningsmetoder der er anvendelige i det nuværende marked, baseret på disse kriterier: Fortjeneste, bæredygtighed og modeller for god praksis.

3 af vores produkter modtager Prisen for 'Technical Improvement' og vi er meget taknemmelige for at modtage denne pris, der anerkender vores arbejde. Disse produkter er:

Funki Multi Controller giver et all-in-one netwærk der kan kontrollerer vigtige områder i en stald, såsom fodring, silo, vand, lys og linespilsanlæg.

Baby Feeder er en foderautomat som passer til selv de mindste grise fra 4 kg. Automatens unikke design gør det muligt at blande foder og vand inde i truget

Still-Care er en varmemåtte, som placeres umiddelbart bag soen under faring, så pattegrisene fødes ud på en måtte der er ca. 39°C varm.

Du er meget velkommen til at besøge os, og få en snak med vores Spanske team.

Vi ser frem til at se dig!