Produktnyheder 2018

I år lancerer vi flere nye produkter med hovedfokus på tør- og vådfodringssystemer. Alle vores nyheder vil selvfølgelig blive præsenteret på årets største messer - EuroTier og Agromek. Så, gå ikke glip af at se vores produktnyheder - besøg os på vores stand 15F37 på EuroTier i Hannover og på stand J7110 på Agromek i Herning.

Vi er også stolte over at kunne meddele, at mange af vores nye produkter har fået Agromek stjerner.

Hvad er Agromek Stars?

Agromek Stars er et award system for udstillernes produktnyheder. Et stærkt panel af dommere og eksperter har bedømt udstillernes produktnyheder og tildelt dem 1, 2 eller 3 stjerner.

Feed Manager

Feed Manager registrerer hvor hurtigt grisene æder deres foder. Tidsregistringen anvendes i en foderkurve, som automatisk justerer fodermængden til fremtidige fodringer.
Læs mere >>

Fodertransport

Kædeprogrammet er nu udvidet til 6 forskellige dimensioner med kapacitet op til 30 tons i timen.
Læs mere >>

Baby Feeder

Baby Feeder er en foderautomat som passer til selv de mindste grise fra 4 kg. Truget fyldes automatisk med foder, når sensoren melder tom.
Læs mere >>

Foderkasse VD22

VD22 gør det muligt at bruge to blandinger til samme foderkasse. Læs mere >>

Vådfodringstank

FUNKI LIQMIX er en ny vådfodringstank. Der er nu med inspektionsvinduer og inspekspektionslugen er gjort stører så den er nem at komme ned i. Kapacitet op til 10 tons. Læs mere >>

LED-Lys

INN-O-LED er et LED lys concept, som gør det muligt at installere lys som en plug and play løsning. Dermed kan installation laves nemt af staldpersonalet, uden at det er nødvendigt at bruge en elektrikker. Læs mere >>

Halmhæk

Halmhæk til farestier et designet så den giver soen en passende mængde strøelse i farestalden. Samtidig er den nem at tømme for gammelt strøelse, da bagpladen nemt kan tages af. Learn more >>


Hvad er Agromek Stars?

Agromek Stars er et award system for udstillernes produktnyheder. Et stærkt panel af dommere og eksperter har bedømt udstillernes produktnyheder og tildelt dem 1, 2 eller 3 stjerner.

De godkendte nyheder er klassificeret med 1, 2 eller 3 Agromek Stars.

1 stjerne

1 stjerne betyder, at produktet har en betydelig nyhedsværdi ift. tidligere produkter på markedet.

2 stjerner

2 stjerner betyder, at produktet indeholder:

  • så væsentlige ændringer, at produktet medfører en væsentlig kapacitetsforøgelse
  • eller en ny konstruktion eller sammensætning ift. tidligere produkter på markedet

3 stjerner

3 stjerner betyder, at produktet eller dele af produktet indeholder:

  • et nyt arbejds- eller konstruktionsprincip
  • eller en helt ny sammensætning eller virkning og dermed på markant måde forbedrer effekt/ergonomi/komfort/miljø/økonomi.