Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

80% i støtte til at skabe et godt arbejdsmiljø
Arbejdsmiljøpulje til forebyggelse af nedslidning og arbejdsulykker

Vil du skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø til dine medarbejdere?

DLBR og SEGES hjælper dig på vej - du kan nemlig få 80% i støtte til at afprøve et teknisk hjælpemiddel til forebyggelse af nedslidning og arbejdsulykker.

Man kan få tilskud på 80% af den samlede pris til leje af produktet i 3 måneder samt alle udgifter til levering og montering dækket. Som udgangspunkt giver Arbejdsmiljøpuljen ikke tilskud til en lejepris, som er på mere end ca. en tredjedel af købsprisen. Købsprisen er den gældende markedspris for køb af det pågældende hjælpemiddel.

Beslutter man sig for at prøve et produkt i tre måneder og vil man gerne købe produktet efterfølgende, betaler man kun en del af prisen og ikke det fulde beløb. En rigtig god mulighed hvor man både sparer penge og prøver nye produkter, som hjælper med at forbedre arbejdsmiljøet.

OBS: Hvem kan søge om tilskuddet?
Den 20. april 2022 træder nye regler om Arbejdsmiljøpuljen i kraft. Fra denne dato kan private virksomheder med op til 100 ansatte og offentlige arbejdspladser med op til 50 ansatte søge puljen. For mere information - kontakt venligst SEGES eller Arbjedstilsynet.

ACO FUNKI tilbyder forskellige løsninger, som hjælper med at skabe et sikkert arbejdsmiljø:


Sikkerhedsplatform

Hvordan justerer du foderkasser i din stald? Har du også prøvet den farlige fidus med at klatre op på inventarstykker?

Du kan f. eks. prøve vores sikkerhedsplatform. Platformen anvendes direkte på boksen og giver medarbejderne en bedre mulighed for at komme op og justere foderkasser eller andre komponenter, placeret uden for dyrenes rækkevidde. En meget simpel løsning som kan hjælpe med at forebygge alvorlige arbejdsulykker.

Sikkerhedsplatformen er stabil og robust og har skridsikker overflade.


Gelændersystem

Du har nu også en mulighed for at prøve vores gelændersystem, som er stabil, robust og kan tilpasses netop dine behov.

Gelændersystemet består af galvaniserede rør uden gevind og forskellige slags rørbeslag.


Har du spørgsmål? Kontakt os i dag: