ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldsystemer til svineproducenter i hele verden. ACO FUNKI er en professionel virksomhed indenfor gennemførte staldprojekter og har medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. Vi er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 4300 medarbejdere på verdensplan. I 2014 overtog vi Egebjerg International A/S, og dermed gjorde vi vores produktprogram endnu stærkere. 

 

Download vores seneste katalog, og få mere viden omkring os, og alle vores produkter.

Modtag seneste nyheder direkte til din inbox!

Tiltag i forbindelse med coronavirus

Hos ACO FUNKI er vi naturligvis bekymrede over den hurtige spredning af Corona-virus (COVID-19). Vi har dog iværksat en plan for at fortsætte det gode samarbejde med vores kunder og partnere.


ACO FUNKI er en virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af staldudstyr til svineproducenter i hele verden. Vi tilbyder komplette løsninger til din stald. Vores produktsortiment omfatter staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, krybber, gulvløsninger, komponenter og meget mere.

Læs Mere

Hos ACO FUNKI, har vi mange års erfaring med projekter over hele verden. Vi er med i hele projektfasen, hvor vi laver individuelle aftaler, ned til den mindste detalje.

Læs Mere

Har du lyst til at besøge en af de bedste svineavlsbedrifter i Danmark? Det har du mulighed for - lige nu!

Læs Mere

ACO FUNKI deltager på mange messer i hele verden! Klik her for at læse mere om de kommende messer vi deltager i. Vi glæder os til at møde dig!

Læs Mere

 

TOP