Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Servicetekniker til ACO FUNKI Service og Montage
Er du vores nye ekspert i vedligeholdelse og montage?

18. oktober 2023

OM JOBBET:

ACO FUNKI Service og Montage søger en dygtig og dedikeret servicetekniker til at styrke vores team. Hos os får du ikke blot et job, men en spændende karrieremulighed inden for vedligeholdelse, montage og opstart af computerstyrede foderanlæg.

Vi er dedikerede til at yde den bedst mulige service til vores kunder, og vi søger derfor en fleksibel og fagligt dygtig medarbejder med stolthed i sit arbejde. Vi tilbyder en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer og blive en del af vores virksomhed i vækst.

ARBEJDSDOPGAVER:

 • Vedligeholdelse, montage og opstart af computerstyrede foderanlæg.
 • Deltagelse i vores vagtordning.
 • Rejsedage worldwide kan forekomme.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:

 • Relevant teknisk baggrund som elektriker, mekaniker eller lignende, gerne med erfaring fra tilsvarende job.
 • Evne til at tale og forstå dansk og engelsk.
 • Flair for IT i daglig brug.
 • Kørekort B.
 • Fleksibilitet er en absolut nødvendighed, da du på sigt indgår i vagtordningen og må påregne rejsedage worldwide.

VI TILBYDER:

 • Fuldt udstyret servicebil, telefon, PC og iPad.
 • Ansættelse med udgangspunkt fra egen bopæl.
 • Attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer og erfaring.
 • Mulighed for hurtig tiltrædelse.

ANSØGNINGSFRIST:

Vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger kan sendes til job@acofunki.dk.

KONTAKTINFORMATION:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores servicechef Michael Drejer Brandt på telefonnummer: 5124 6026.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team!


Om ACO FUNKI:

ACO FUNKI er en af de førende europæiske leverandører af udstyr til griseproducenter verden over. Vi udvikler og producerer et komplet udvalg af produkter til nye eller eksisterende gårde, herunder staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, gulve, vandsystemer, komponenter og meget mere. Vi fokuserer på teknologier, der har til formål at reducere foderspild, minimere miljøbelastninger og samtidig give de bedst mulige forhold for dyrene.

ACO FUNKI er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 5.000 medarbejdere på verdensplan.

ACO FUNKI har 90 års erfaring og i dag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina.

Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

Læs mere