Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Jobannonce: Elev til Spedition og Logistik
Er du i gang med kontoruddannelse med speciale i spedition og logistik?

12. oktober 2023

Til vores kontor i Herning, søger vi en engageret og ambitiøs elev der har interesse for logistik og international handel

Som elev i vores spedition/logistikafdeling, vil du få muligheden for at arbejde tæt sammen med vores erfarne team, og håndtere en bred vifte af forsendelser på verdensplan.

Om os:

ACO FUNKI er en af de førende europæiske leverandører af udstyr til griseproducenter verden over. Vi udvikler og producerer et komplet udvalg af produkter til nye eller eksisterende stalde, herunder staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, gulve, vandsystemer, komponenter og meget mere.

Vi fokuserer på teknologier, der har til formål at reducere foderspild, minimere miljøbelastninger og samtidig give de bedst mulige forhold for dyrene.

  Arbejdsopgaver:

  Som elev til spedition/logistik vil dine primære arbejdsopgaver inkludere:

  • Bestilling af transport fra vore lagere i Danmark, Tyskland og Kina til vore kunder globalt.
  • Ligeledes bestilling af transporter til direkte leveringer fra vore producenter i Europa og Kina, til vores kunder verden over, herunder blandt andet destinationer som Japan, Korea, Polen, og Tyskland.
  • Udarbejdelse af forsendelses- og toldpapirer.
  • Koordinering med salg, indkøb og pakkeri for at sikre effektive og rettidige forsendelser.

  Transporterne kan være vej, sø- eller luftfragt. Varer afsendes oftest fra Herning, eller direkte fra vores leverandører i Europa og Kina.

  Kvalifikationer:

  Vi leder efter en person, der:

  • I gang med en kontoruddannelse med speciale i spedition og shipping.
  • Har interesse for logistik og international handel.
  • Er dygtig til at arbejde selvstændigt og i teams.
  • Er detaljeorienteret og har sans for at arbejde nøjagtigt, især med dokumentation og papirarbejde.
  • Er fleksibel og kan håndtere varierende arbejdsbyrde og deadlines.

  Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende elevstilling i en international virksomhed.
  • Mulighed for oplæring og støtte fra erfarne medarbejdere.
  • En dynamisk arbejdsplads med fokus på personlig og faglig udvikling.
  • Gode ansættelsesvilkår og lønpakke.

  Ansøgning:

  Hvis du er interesseret i denne elevstilling og mener, at du opfylder vores krav, bedes du sende din ansøgning og dit CV til Tommy Nørregaard, Supply Chain Manager, via tnoerregaard@acofunki.dk. Har du yderlige spørgsmål, kan du kontakte Tommy på tel. 23 70 92 26.

  Ansøgningsfristen er den 1. december.

  Send gerne din ansøgning snarest muligt; vi vil afholde samtaler løbende, og stillingen bliver lukket når vi finder den rette kandidat.

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning og muligheden for at byde dig velkommen til vores team!


  Om ACO FUNKI:

  ACO FUNKI er en af de førende europæiske leverandører af udstyr til griseproducenter verden over. Vi udvikler og producerer et komplet udvalg af produkter til nye eller eksisterende gårde, herunder staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, gulve, vandsystemer, komponenter og meget mere. Vi fokuserer på teknologier, der har til formål at reducere foderspild, minimere miljøbelastninger og samtidig give de bedst mulige forhold for dyrene.

  ACO FUNKI er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 5.000 medarbejdere på verdensplan.

  ACO FUNKI har 90 års erfaring og i dag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina.

  Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

  Læs mere