Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vi søger en erfaren eksportsælger
Kan du præsentere projekter og lukke ordre? Kan du opbygge relationer til griseproducenter - worldwide?

07. februar 2023

Selvstændig, struktureret, med erfaring i salg i udlandet

Med afsæt i virksomheden i Herning og med reference til vores Salgsdirektør, bliver du ansvarlig for den opsøgende kontakt og salg til eksportkunder på udvalgte markeder.

Du får en varieret og spændende dagligdag, med masser af kundekontakt, rådgivning og salg af det bredeste produktsortiment på markedet. Til at understøtte dig i din rådgivning og dit salg, får du support fra et stærkt team af erfarende medarbejdere samt et meget flot showroom, hvor du kan vise dine kunder produkterne. Ligesom du nemt og professionelt kan præsentere produkterne via en Ipad.

Du får samtidig adgang til et professionelt og stærkt netværk hos 28 virksomheder i Danish Pig Academy, som også udstiller deres produkter hos ACO Funki A/S


Troværdig, relationsskabende og ikke bange for udfordringer

Vi forventer, at du har erfaring med salg i udlandet og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du har gode kommunikationsevner og evnen til at rådgive og sælge til eksportkunder på et højt niveau. Du har en stærk interesse i at udvikle dig selv og virksomheden, og du er ambitiøs og resultatorienteret.

Derudover forventer vi at:

  • Du har relevant uddannelse og erfaring
  • Kendskab til grisestaldsprojekter er absolut en fordel
  • Du har et stort relevant netværk
  • Du har et godt overblik og ikke bange for at tage kampen op for at vinde kundernes accept
  • Du er team player og kan arbejde på tværs af organisationen
  • Som person er du initiativrig, planlæggende og vedholdende
  • Du har bopæl i kørselsafstand til virksomheden
  • Du må påregne en del rejsedage og så er du skrap til engelsk
  • Kendskab til Navision er en fordel


Bliv en del af et stærkt hold

Vi er en spændende virksomhed med en stærk position på markedet. Vi har et bredt produktsortiment og er kendt for vores innovative og kvalitetsprodukter. Vi har en ambitiøs vækststrategi og søger derfor en selvstændig og struktureret eksportsælger, der kan hjælpe os med at nå vores mål.

Som en del af ACO Funki A/S vil du have mulighed for at udvikle dine færdigheder og kompetencer og arbejde med en række spændende projekter og kunder. Vi har en stærk virksomhedskultur, hvor vi værdsætter og støtter vores medarbejdere og deres udvikling.

Du tilbydes en god mulighed for at blive en vigtig spiller på et hold med kompetente kolleger, godt samarbejde, samt et godt renommé. Vi er et dynamisk team og er parate til at lytte til dine kompetencer og styrker når vi fordeler markeder og kunder.

Lønpakken forhandles individuelt og indeholder - udover fast løn, pension, mobiltelefon, bærbar pc, internet, sundhedsforsikring og Office Fit sundhedspakke.

Er du den eksportsælger, vi søger? Så send din ansøgning og CV til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Start tidspunkt - snarerst muligt.


Kontaktinformation

Har du behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Torben Olesen, salgsdirektør, på mobil +45 3082 5915 eller e-mail: tolesen@acofunki.dk.

Send din ansøgning og CV til marketing@acofunki.dk.

Om ACO FUNKI

ACO FUNKI er en af de førende europæiske leverandører af udstyr til griseproducenter verden over. Vi udvikler og producerer et komplet udvalg af produkter til nye eller eksisterende gårde, herunder staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, gulve, vandsystemer, komponenter og meget mere. Vi fokuserer på teknologier, der har til formål at reducere foderspild, minimere miljøbelastninger og samtidig give de bedst mulige forhold for dyrene.

ACO FUNKI er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 5.000 medarbejdere på verdensplan. ACO FUNKI har 90 års erfaring og i dag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina.

Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

Læs mere om ACO FUNKI >>

Kontakt os