eCommerce Sales Trainee
Har du et salgstalent og et kreativt mindset kombineret med en digital forståelse?

Til en nyoprettet stilling, bliver du ansvarlig for at bygge vores eCommerce salg op både på vores egen og på vores partneres webshops, samt sikre nye kunder via leads-generering.

Din vigtigste opgave bliver at guide og optimere kundernes vej gennem købsflowet fra første til sidste klik. Ligeledes skal du kunne følge op på kunder direkte, som kommer ind via vores leads-generator både i Danmark og internationalt.

Du vil komme til at få stor indflydelse på brugeroplevelsen på webshoppen og de markedsførings initiativer, der skal laves for at få gang i vores digitale salgskanaler. Med placering i vores marketingsafdeling på hovedkontoret i Herning, referer du til vores Salgs- og Marketings direktør, og du vil være en aktiv medspiller i vores salgsteam. Du vil naturligt sparre imellem eCommerce, Marketing og IT

Du må gerne have erfaring inden for (gerne international) eCommerce og drift af forskellige digitale platforme. Du har fingeren på pulsen inden for dit felt, har et kommercielt og kreativt mindset kombineret med en digital forståelse og indsigt.

Struktureret og ikke bange for udfordringer

Du har relevant uddannelse og erfaring.

Du har godt humør og spreder god energi.

Er teamplayer og kan arbejde på tværs af organisationen.

Som person er du initiativrig, planlæggende og vedholdende.

Du har bopæl i kørselsafstand til virksomheden.

Du er dygtig til engelsk og tysk.

Kendskab til Navision er en fordel.

Bliv en del af et stærkt hold

Du tilbydes en god mulighed for at blive en vigtig spiller på et hold med kompetente kolleger, godt samarbejde samt et fint renommé. Lønpakken forhandles individuelt og indeholder - udover fast løn, pension, mobiltelefon, bærbar pc, internet, sundhedsforsikring og Office Fit sundhedspakke.

Start tidspunkt 01.08.2021 eller senere

Kontaktinformation

Har jobbet din interesse så send din ansøgning og CV til Daniel Reetz på DReetz@acofunki.dk

ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldsystemer til svineproducenter i hele verden. ACO FUNKI er en professionel virksomhed indenfor gennemførte staldprojekter og har medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. Vi er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 4300 medarbejdere på verdensplan. I 2014 overtog vi Egebjerg International A/S, og dermed gjorde vi vores produktprogram endnu stærkere.