Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Danish Pig Academy
INSPIRATION | TECHNOLOGY | KNOW-HOW

ACO FUNKI er medlem af Danish Pig Academy - et samarbejde mellem Danske virksomheder inden for udstyr og assistance til griseproduktion. Danish Pig Academy er et samlingspunkt for både internationale og danske griseproducenter såvel som andre interesserede personer, grupper, institutioner og organisationer inden for griseindustrien.

Danish Pig Academy har etableret et unikt showroom i Herning, Danmark, hvor du kan finde et stort udvalg af professionelt udstyr og et inspirerende miljø.

At besøge vores showroom vil være en stor oplevelse for dig, der arbejder i griseindustrien, for det er her du kan:

  • Oplev et stort udvalg af moderne udstyr inden for griseindustrien- alt på ét sted;
  • Få professionel rådgivning;
  • Få information om den verdensberømte måde, Dansk griseproduktion forløber, derudover vil du naturligvis få en stor mængde af inspiration.

Læs mere om Danish Pig Academy >

PIG FACTS Videoer
Inspiration til bedre produktivitet og nye løsninger til dingrisefarm

Hvis du er griseavler, ved du, at det kræver en masse dedikation og hårdt arbejde at opdrætte sunde grise. At holde sig ajour med den seneste forskning og bedste praksis kan hjælpe dig med at maksimere din griseproduktion og fortjeneste.

Det er her, vores PIG FACTS-videoer kommer ind i billedet. Vi har sammensat en samling af informative og engagerende videoer, der dækker en bred vifte af emner, der er relevante for griseavl, herunder insemination, faring, fodringsteknologier, gyllehåndtering osv.

Vores videoer er skabt af eksperter på området og designet til at give dig den viden og de værktøjer, du skal bruge for at få succes som griseavler.

Se PIG FACTS videoer fra ACO Funki