Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.
Leverandør af staldinventar til griseproducenter i hele verden

ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldudstyr til griseproducenter i hele verden.

ACO FUNKI idag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina.

Vi blev i 2004 en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern med 5,000 medarbejdere på verdensplan.

I 2014 har ACO FUNKI overtaget Egebjerg International A/S og det har resulteret i endnu stærkere produktprogram med 2 produktlinjer - FUNKI og EGEBJERG, der kan kombineres efter dine behov.

FUNKI har ikke altid heddet FUNKI, og fabrikken har ikke altid fremstillet de produkter, som den nu er kendt for herhjemme og mange steder i udlandet. Læs vores historie >>

Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

Danish Design - German Quality - Global Experience

… er ikke bare et slogan. Det er de principper, vi arbejder efter hver eneste dag.

Den høj kvalitet af vores produkter kommer ikke af sig selv. Det er nødvendigt at kontrollere grundigt råmaterialerne, samt at udføre kvalitetskontrol i alle produktionsled.

Et team af højt kvalificerede specialister i Danmark arbejder konstant på udvikling og optimering af vores produkter, der efterfølgende produceres i forskellige dele af verden.

Som en del af den globale ACO-koncern, har vi mulighed for at fremstille vores produkter på ACOs egne produktionsfaciliteter i 15 forskellige lande, ofte endda tæt på slutbrugeren for at tilbyde den mest konkurrencedygtige pris.

Vores plastriste og polymerbetonkrybber produceres hovedsageligt i Tyskland. Produktionen af ​​rustfrit stålprodukter er etableret i Tjekkiet og i Ukraine fremstilles galvaniserede stålprodukter.

På vores fabrik i Herning, fremstiller vi rustfrie langtrug, den kendte CLEAN-O-FLEX U-profil og PowerLine kæden til tørfodringsanlæg. Det er også her vi samler foderautomater, inventar, trækstationer m.m.

I den moderne verdens globalisering er vi stolte over at kunne producere og levere produkter af høj kvalitet - overalt i verden.

At bygge en ny grisestald er ikke kun udstyr og bygninger. Alle parametre er afgørende for at sikre en optimal, bæredygtig og rentabel grisestald.

Ofte bygger landmænd over hele verden, som de altid har gjort, har fokus på lave investeringer og billige produkter. Vi ser ofte, at tingene ikke passer sammen, materialerne holder ikke længe, og økonomi og produktionsresultaterne er dårlige.

Har du brug for assistance i at udvikle det rigtige design med de rigtige materialer, og modtage den bedst mulige erfaring fra begyndelsen af dit projekt?

Vi er klar til at give dig den nødvendige assistance. Besøg gerne, https://danishpigprojectinstitute.com og modtag meget mere viden omkring Danish Pig Project Institute.

Vores eksperter hos Danish Pig Project Institute har mange års erfaring i at udvikle grisestalde på verdensplan, men den danske knowhow, tilpasset det lokale miljø. Vi ved med erfaring hvordan tingene bliver gjort korrekt i første forsøg. Vores mål er at undgå investorene laver fejl i deres nye projekt, og vi vil gerne være din fortrukne ONE-STOP partner til grisestalds projekter.


Håndtering af foderspild i svineproduktion

Hvert år går en tredjedel af den samlede mængde fødevarer, der produceres globalt, enten tabt eller spildt. Alt i alt svarer det til 1,6 milliarder ton mad – estimeret pris på $1,2 billioner USD. Lad os arbejde sammen på tværs af landegrænser for at gøre denne globale udfordring til forretningsmuligheder. ACO FUNKI A/S, er en del af løsningen.

Læs mere om vores tiltag her >>