Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vores mission: Vi giver dig og dine grise et bedre liv

Vores mission sigter mod at gøre griseproduktionen mere bæredygtig og forbedre arbejdsmiljøet og dyrevelfærden gennem teknologi og innovation.

Gennem bæredygtige og intelligente løsninger, vil vi forbedre livet for både landmænd og deres grise. Dette kræver de rette værktøjer og løsninger, så produktionen bliver mere effektivt og profitabelt, samt sikre at grisene vokser i et godt miljø.

Vores vision: At gøre bæredygtig griseproduktion muligt med intelligente løsninger til landbruget

Dette indebærer brug af intelligente løsninger til at optimere styringen af griseproduktionen, reducere miljøbelastning og forbedre dyrenes velfærd.

Dette kan omfatte indretning og automatisering af forskellige aspekter, såsom foder- og vandsystemer, temperatur, inventarløsninger og gødningshåndtering.

Det ultimative mål er at forbedre bedriftens effektivitet og rentabilitet, samt sikre at grisene opdrættes miljøvenligt og med optimal dyrevelfærd.

90 års jubilæum
1933 - 2023: A Lifetime of Success

I 2023 fejrer ACO Funki sit 90 -års jubilæum. I årenes løb har virksomheden udviklet et ry for ekspertise i branchen takket være sit engagement i kvalitet og sit fokus på at imødekomme landmænds skiftende behov.

Grundlagt i 1933 i Danmark, har ACO Funki leveret innovative løsninger til husdyrbrug i næsten et århundrede.

Fra sine tidlige dage som producent af fodrings- og vandingssystemer til svin og fjerkræ har ACO Funki udvidet sin produktlinje til at omfatte en bred vifte af udstyr til husdyropdræt, herunder penningudstyr, fodringsløsninger og meget mere.

Vores historie

ACO FUNKI A/S specialiserer sig i udvikling og produktion af staldudstyr til griseproducenter i hele verden.

ACO FUNKI idag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, og Kina.

Vi blev i 2004 en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern med 5.400 medarbejdere på verdensplan.

I 2014 har ACO FUNKI overtaget Egebjerg International A/S og det har resulteret i endnu stærkere produktprogram med 2 produktlinjer - FUNKI og EGEBJERG, der kan kombineres efter dine behov.

FUNKI har ikke altid heddet FUNKI, og fabrikken har ikke altid fremstillet de produkter, som den nu er kendt for herhjemme og mange steder i udlandet.

Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

Danish Design - German Quality - Global Experience

… er ikke bare et slogan. Det er de principper, vi arbejder efter hver eneste dag.

Den høj kvalitet af vores produkter kommer ikke af sig selv. Det er nødvendigt at kontrollere grundigt råmaterialerne, samt at udføre kvalitetskontrol i alle produktionsled.

Et team af højt kvalificerede specialister i Danmark arbejder konstant på udvikling og optimering af vores produkter, der efterfølgende produceres i forskellige dele af verden.

Som en del af den globale ACO-koncern, har vi mulighed for at fremstille vores produkter på ACOs egne produktionsfaciliteter i 15 forskellige lande, ofte endda tæt på slutbrugeren for at tilbyde den mest konkurrencedygtige pris.

Vores plastriste og polymerbetonkrybber produceres hovedsageligt i Tyskland. Produktionen af ​​rustfrit stålprodukter er etableret i Tjekkiet og i Ukraine fremstilles galvaniserede stålprodukter.

På vores fabrik i Herning, fremstiller vi rustfrie langtrug, den kendte CLEAN-O-FLEX U-profil og PowerLine kæden til tørfodringsanlæg. Det er også her vi samler foderautomater, inventar, trækstationer m.m.

I den moderne verdens globalisering er vi stolte over at kunne producere og levere produkter af høj kvalitet - overalt i verden.

Danish Pig Project Institute

At bygge en ny grisestald er ikke kun udstyr og bygninger. Alle parametre er afgørende for at sikre en optimal, bæredygtig og rentabel grisestald.

Ofte bygger landmænd over hele verden, som de altid har gjort, har fokus på lave investeringer og billige produkter. Vi ser ofte, at tingene ikke passer sammen, materialerne holder ikke længe, og økonomi og produktionsresultaterne er dårlige.

Har du brug for assistance i at udvikle det rigtige design med de rigtige materialer, og modtage den bedst mulige erfaring fra begyndelsen af dit projekt?