ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldsystemer til svineproducenter i hele verden. ACO FUNKI er en professionel virksomhed indenfor gennemførte staldprojekter og har medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. Vi er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 4300 medarbejdere på verdensplan. I 2014 overtog vi Egebjerg International A/S, og dermed gjorde vi vores produktprogram endnu stærkere. 

 

Download vores seneste katalog, og få mere viden omkring os, og alle vores produkter.

Modtag seneste nyheder direkte til din inbox!
Ansvarligt forbrug og produktion

Der er et verdensomspændende fokus på ansvarlig produktion og forbrug, og ikke kun forbrugerne finder nye måder at reducere deres madspild på. Læs mere >>


ACO FUNKI er en virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af staldudstyr til svineproducenter i hele verden. Vi tilbyder komplette løsninger til din stald. Vores produktsortiment omfatter staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, krybber, gulvløsninger, komponenter og meget mere.

Læs Mere

Hos ACO FUNKI, har vi mange års erfaring med projekter over hele verden. Vi er med i hele projektfasen, hvor vi laver individuelle aftaler, ned til den mindste detalje.

Læs Mere

Har du lyst til at besøge en af de bedste svineavlsbedrifter i Danmark? Det har du mulighed for - lige nu!

Læs Mere

Danish Pig Project Institute kan hjælpe dig med at designe en profitabel svinestald med fokus på høj velfærd, bæredygtig produktion og biosikkerhed. Klik herunder for at se nærmere.

Læs Mere

 

TOP