Velkommen til ACO FUNKI
Danish Design | German Quality | Global Experience

ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldsystemer til svineproducenter i hele verden. ACO FUNKI er en professionel virksomhed indenfor gennemførte staldprojekter og har medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. Vi er en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern som har mere end 4300 medarbejdere på verdensplan. I 2014 overtog vi Egebjerg International A/S, og dermed gjorde vi vores produktprogram endnu stærkere. 

 

Download vores seneste katalog, og få mere viden omkring os, og alle vores produkter.

God Sommer!

Sommerferien står for døren, og i den forbindelse vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle vore kunder og samarbejdspartnere en god sommer samt en rigtig god ferie. Klik her for mere information

Få vores seneste nyheder, specielle tilbud og relevante artikler leveret direkte til din inbox!


ACO FUNKI er en virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af staldudstyr til svineproducenter i hele verden. Vi tilbyder komplette løsninger til din stald. Vores produktsortiment omfatter staldinventar, tør- og vådfodringssystemer, krybber, gulvløsninger, komponenter og meget mere.

Læs Mere
Projekter

Hos ACO FUNKI, har vi mange års erfaring med projekter over hele verden. Vi er med i hele projektfasen, hvor vi laver individuelle aftaler, ned til den mindste detalje.

Læs Mere

Virtual Tour

Har du lyst til at besøge en af de bedste svineavlsbedrifter i Danmark? Det har du mulighed for - lige nu!

Læs Mere
Messer

ACO FUNKI deltager på mange messer i hele verden! Klik her for at læse mere om de kommende messer vi deltager i. Vi glæder os til at møde dig!

Læs Mere

 

TOP