Leverandør af staldinventar til svineproducenter i hele verden

ACO FUNKI specialiserer sig i udvikling og produktion af staldudstyr til svineproducenter i hele verden.  

ACO FUNKI idag er en stabil virksomhed med medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina.

Vi blev i 2004 en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern med 5,000 medarbejdere på verdensplan.

I 2014 har ACO FUNKI overtaget Egebjerg International A/S og det har resulteret i endnu stærkere produktprogram med 2 produktlinjer - FUNKI og EGEBJERG, der kan kombineres efter dine behov. 

FUNKI har ikke altid heddet FUNKI, og fabrikken har ikke altid fremstillet de produkter, som den nu er kendt for herhjemme og mange steder i udlandet. Læs vores historie >>

 

Hos ACO FUNKI arbejder vi meget målrettet på at have den bedste kvalitet og de mest gennemtænkte systemer på verdensmarkedet. Vi byder gerne ind med rådgivning og en høj arbejdsmoral hvor og hvornår vores kunder har behov for det. Har du stalden - fire rå vægge og et tag, et vi klar med resten - og det betyder individuelle løsninger ned til mindste detalje.

Danish Design - German Quality - Global Experience

… er ikke bare et slogan. Det er de principper, vi arbejder efter hver eneste dag.

Den høj kvalitet af vores produkter kommer ikke af sig selv. Det er nødvendigt at kontrollere grundigt råmaterialerne, samt at udføre kvalitetskontrol i alle produktionsled.

Et team af højt kvalificerede specialister i Danmark arbejder konstant på udvikling og optimering af vores produkter, der efterfølgende produceres i forskellige dele af verden.

Som en del af den globale ACO-koncern, har vi mulighed for at fremstille vores produkter på ACOs egne produktionsfaciliteter i 15 forskellige lande, ofte endda tæt på slutbrugeren for at tilbyde den mest konkurrencedygtige pris.

Vores plastriste og polymerbetonkrybber produceres hovedsageligt i Tyskland. Produktionen af ​​rustfrit stålprodukter er etableret i Tjekkiet og i Ukraine fremstilles galvaniserede stålprodukter.

 

På vores fabrik i Herning, fremstiller vi rustfrie langtrug, den kendte CLEAN-O-FLEX U-profil og PowerLine kæden til tørfodringsanlæg. Det er også her vi samler foderautomater, inventar, trækstationer m.m.

I den moderne verdens globalisering er vi stolte over at kunne producere og levere produkter af høj kvalitet - overalt i verden.

TOP